vrijdag 29 april 2011

ECO VRIENDELIJKE KNUFFEL

FUNKY ECO KNUFFEL


100% FUNKY
100% ORGANIC
100% LOVE
Deze zachte handgemaakte funky eco knuffels hebben een zeer hoog knuffelgehalte.Een duurzame wannahave gemaakt met liefde voor de allerkleinsten.Gebreit uit biologisch katoen en gekleurd met millieu vriendelijke,nontoxic verf.Verkrijgbaar in een grote knuffel 28cm en een kleinere knuffel wat tevens een rammelaar is 19cm.
Milagros Mundo
Postjesweg 23
1057 DV Amsterdam
Nederland     
+31207726750   
   

donderdag 28 april 2011

NAMASTE - vrolijk en kleurrijk India

                  With love from India
Helemaal hippy chic is deze Namaste lijn in vrolijke zomerkleurtjes.Kleurrijk India van gerecyclede materialen.Unieke tassen,toilettassen,plasticopbergzakken en diverse accesoires gemaakt en ontworpen In een klein fairtrade atelier in Pondicherry,India worden de produkten ontworpen en met veel plezier en liefde vervaardigd.  Elk produkt is handbeschilderd en geborduurd. Elk item is een uniek kunstwerk en gemaakt met liefde.De Namaste lijn bestaat uit diverse tassen,toilettassen,opbergzakken,etuis en diverse accessoires.Super vrolijke fairtrade en praktisch tegelijk!NAMASTE

Milagros Mundo
Postjesweg 23
1057 DV Amsterdam
Nederland
+31207726750


woensdag 27 april 2011

Fairtrade opbergmanden

New arrivals - Madagaskar & Senegal

Deze week zijn er  uit Afrika opbergmanden binnengekomen,gemaakt door traditionele mandenvlechters.De ronde manden met deksel uit Senegal zijn vervaardigd van riet en gerecycled plastic.Functioneel en mooi als wasmand of speelgoedmand.Verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties in de maten; small 35x30,medium 45x40 en large 55x50.De vrolijk gekleurde opbergmanden uit Madagaskar zijn gevlochten van rafia en gemaakt in diverse maten in de vorm van een huis of een auto.Handig met handvat.Zo kan speelgoed op een originele manier opgeborgen worden en meegenomen worden op visite.Ook leuk als decoratie.Milagros Mundo
Postjesweg 23
1057 DV Amsterdam
Nederland
  +31207726750

zondag 24 april 2011

AKAR BAHAR - mystieke talisman


~ verkocht ~

Deze bijzondere Akar Bahar armbanden sieren al sinds mensenheugenis  de Molukse eilandbewoners,het is een zwarte koraal soort. De akarbahar word uit de zee rondom de Molukse eilanden gehaald en staat bekend om haar mystieke kracht.De armband word gedragen als talisman voor geluk & bescherming.
Niet alleen op de Molukken maar ook in Indonesië word de akarbahar tot op de dag van vandaag gedragen. De akarbahar word uit de zee gehaald in   de  vorm van een struikje, nadat de mooiste stronken uit het struikje zijn geknipt worden deze stronken onder verhitting gebogen tot armbanden.
De mystieke armbanden zijn erg in trek omdat ze zouden helpen tegen gewrichtspijnen.
Hoe ouder de akar bahar, hoe dikker en dus krachtiger deze is. Naast de zwarte akarbahar bestaat er ook de witte akar bahar. De witte akar bahar is uiterst zeldzaam en krachtiger dan de zwarte.
Deze talisman armbanden zijn prachtig en uniek. Op dit moment zijn alleen de zwarte Akar Bahars bij Milagros Mundo verkrijgbaar vanaf 15,95.


~ verkocht ~
~ verkocht ~
Milagros Mundo
Postjesweg 23
1057 DV Amsterdam
Nederland
      +31(0)20-7726750      

zaterdag 23 april 2011

EARTH DAY - 22 april


HAPPY EARTH DAY!
De Dag van de Aarde is al sinds 1973 een jaarlijks terugkerend evenement dat plaats vindt in meer dan 175 landen.Speciaal op  Earth Day word aandacht gevraagd aan een wereldwijde duurzame bewustwording.
En dat doel support Milagros Mundo met haar fairtrade lifestyle concept & duurzame wannahaves.
Be Fair,Be Funky!"Be the change you want to see in the world".  

Milagros Mundo
Postjesweg 23
1057 DV Amsterdam