dinsdag 29 november 2011

WINTERBLUES REMEDIE

 COLORFULL PERU ♥ 
" FUNKY FAIRTRADE "
Milagros Mundo heeft de remedie gevonden tegen " de winterblues ". Kleurrijk de winter in! Vrolijk gebreide handschoenen in de meest fantastische funky kleuren combinaties. . Heerlijke comfort voor groot & klein met liefde gemaakt in het Andesgebergte. Groot € 14,95 Klein € 11,95

♥ GROOT & KLEIN 


maandag 28 november 2011

MONDAY CHILL

27 november 1942  -  18 september 1970 
A little Jimi Hendrix experience


♥ PEACE & LOVE 

♥ Bold as Love 

maandag 21 november 2011

( H ) EERLIJKE CHOCOLADE LETTER


Sint-er Klaas kapoentje, gooi wat in mijn schoen-tje,
gooi wat in mijn laars-je,
Dank u Sint er klaas je
Afzender Dicht Piet 

Milagros Mundo
Postjesweg 23
1057 DV Amsterdam
Nederland 


COSMIC DAWN“There are only two ways to live your life.
 One is as though nothing is a miracle. 
The other is as though everything is a miracle.” 
 Albert Einstein


vrijdag 18 november 2011

WEEKEND BLISS


♥ Have a wonderful weekend 
" CHERISH Yesterday, DREAM Tomorrow
LIVE Today &  ENJOY  your Days off " 

♥ PEACE & LOVE 

woensdag 16 november 2011

LIFEGAME - TRUTH OR DARE.....


TRUTH OR DARE...

Cadeautip; LIIFEGAME om jezelf en elkaar beter te leren kennen.
Het perfecte gezelschapsspel! Een uitdagend spel om cadeau te geven voor jou en je partner, een meidenavond, een huwelijk, een verjaardag, vrijgezellenfeest, Sinterklaas of Kerst.

Wat maakt Life game zo leuk?
♥ Het spel brengt verborgen aspecten van jou en je omgeving naar boven
♥ Je gaat jezelf en anderen vanuit nieuwe perspectieven zien
♥ Door de compacte vorm van het spel is het overal mee naar toe te nemen en te spelen


LIFEGAME bestaat uit vijf categorien:

LIEFDE - Ontdek uw ware liefde! Hoe belangrijk is liefde in uw leven
  LEVEN - Ervaar alle aspecten van het mens zijn en van verleden, heden en toekomst.
ONTSPANNING - Wanneer geniet u meer van het leven: als Bourgondiër of als bergbeklimmer
SPIRITUALITEIT - Beleeft u de wereld zoals u deze zou willen beleven? 
SEX - Durft u het aan?

LIFEGAME geeft je meer inzicht in je verlangens, denkpatronen, behoeften, wat je tegenhoudt en wat je echt gelukkig maakt! Daardoor leer je jezelf en je omgeving beter kennen. En er zijn alleen maar winnaars! Foute antwoorden bestaan niet. Alleen de waarheid telt. Een verrassend cadeau voor tijdens de feestdagen. Durf jij het aan?!
Verkrijgbaar bij Milagros Mundo!


Milagros Mundo
Postjesweg 23
1057 DV Amsterdam
Nederland


zondag 13 november 2011

♥ CHOCO-LICIOUS ♥

100% slaafvrije chocolade

LIMITED EDITION
Wie kent de verrukkelijke Fairtrade chocolade van Tony's Chocolonely niet. Geinspireerd naar het verhaal van " Charly and the Chocolate Factory". De film waarin de hoofdrolspeler de chocolade reep met de gouden wikkel wint waarmee hij toegang wint tot Willy Wonka's chocolade fabriek. Ter gelegenheid van het vijfjarig jubileum heeft Tony Chocolonely een gouden lijn uitgebracht.De serie bestaat uit drie verschillende repen; DONKERE MELK, PUUR AMANDEL & MELK NOGA.
♥ De donkere melk chocolade is een blend van pure en melk chocolade verpakt in een prachtige gouden wikkel. En heeft met 40% cacao een overheerlijk volle, ronde smaak.                                                                                      Voor een stevige smaak is er de puur amandel met 49% cacao. Verpakt in een donkerbruine wikkel met gouden letters.                                                                                
♥ Melk noga is een mix van melkchocolade en fijngemalen crunchy noga. De reep is verpakt in een creme kleurige wikkel met gouden letters.

Ze zien er niet alleen prachtig uit ze zijn ook Supa-licious! Voor iedereen die goud waard is. En Super tip van Sint.
Tony's  Chocolonely Limited Edition is nu ook verkrijgbaar bij Milagros Mundo.vrijdag 11 november 2011

DAG VAN DE DUURZAAMHEID


11 - 11 - 11
Op deze bijzondere datum zijn door het hele land de gehele dag allerlei duurzame activiteiten georganiseerd in het teken van duurzaamheid. Vanacht is de Dag van de duurzaamheid ingeluid met de Nacht van de duurzaamheid. Een waar duurzaamheidsfeest in de Heineken Music Hall met o.a. Cabaret, Nynke Laverman, Blof en DJ Isis. 
gerecyclede snoeppapier
In Amsterdam word bijvoorbeeld op het Nieuwmarkt vandaag een duurzame vismarkt gehouden. Een hedendaagse versie van de nostalgische vismarkt zoals die ooit van 1840 tot 1938 op Nieuwmarkt gehouden werd toen dagelijks verse Zuiderzee vis werd aangevoerd. 
Vandaag zal ik in Milagros Mundo extra aandacht besteden aan Duurzame cadeautjes. Informeren over cadeautjes gemaakt van geryclede materialen, zoals tassen van gerecyclede vogel voerzakken,tassen gemaakt van de binnenband van een fiets of kleurrijke decoratie van snoeppapier. Maar ook  informeren over producten gemaakt uit duurzame bronnen. Zoals de verschillende Soja kaarsen die Milagros Mundo heeft.
Wie wil er nou geen Duurzaam Feel Good cadeautje !Wie vandaag 11-11-11 om elf uur Milagros Mundo als eerste binnen stapt word verrast met een Duurzaam cadeautje Soja Massage Kaars

donderdag 10 november 2011

♥ COLORFULL PERU ♥

 ♥ Handmade with love ♥

LOVE at first sight ...

Liefde op het eerste gezicht - Deze fairtrade gebreide Retro-handschoenen zijn niet alleen lekker warm, je word er ook ontzettend blij van. Leuk detail zijn de kleine schattige handschoentjes die aan beide handschoenen hangen. Deze prachtige handschoenen zijn met liefde gemaakt in het Andesgebergte, Peru. De handschoenen hebben geen vingertoppen maar zijn wel gebreit met een blend van drie verschillende wol waardoor ze heerlijk warm en zacht aanvoelen. De unieke samenstelling van de blend is: schapenwol, lama wol en Alpaca wol. Omdat de handschoenen stuk voor stuk met de hand gemaakt worden is elk paar uniek!
Nu verkrijgbaar bij Milagros Mundo   €27,50

Vrolijke fairtrade handschoenen


Unieke Retro handschoenen

woensdag 2 november 2011

MAAND VAN DE SPIRITUALITEIT


FRIDA KAHLO ♥ MEXICO
♥ FELIZ DIA DE LOS MUERTOS ♥


Ook dit jaar word de maand van de Spiritualiteit gevierd.
Spiritualiteit gaat verder dan het geloof, het is een levenskunst in verschillende kunstvormen. In veel culturen is spiritualiteit een heuse lifestyle. Voor Milagros Mundo begint dit jaar de maand van de Spiritualiteit vandaag op 2 November. Op " Dia de los Muertos " ofwel op de Dag der Doden.  Een nationale feestdag in Mexico. De dag dat de doden en de wedergeboorte geëerd word. Deze feestdag is van oorsprong een feest van de Pre-Colombiaanse volkeren; o.a van de Mayas en Azteken. Op de Azteken kallender werd deze dag in Augustus gevierd. Vandaag de dag word het gevierd op de Dag van Allerheiligen en Allerzielen. Honderden jaren geleden hebben de Spanjaarden heel veel van de Indiaanse cultuur proberen uit te bannen. Tevergeefs want in Mexico zijn de sporen van de Spanjaarden heel goed te speuren maar uiteindelijk heeft het de kleurrijke Mexicaanse cultuur ook op een bepaalde manier verrijkt. De mystieke spiritualiteit van de Indianen met haar legendes en rituelen heeft zich door de eeuwen heen staande weten te houden.  De dood is voor vele  Mexicanen niet een afsluiting of een einde. Het is een heel belangrijk deel van het alledaagse leven. Op de ´Dag van de Doden` worden de graven van de overledenen door de familie schoongemaakt en versierd. De lievelingsgerechten van de overledenen worden klaargemaakt. En op de Dag der Doden tijdens een picknick op het graf  door de familie aangeboden en in gezelschap opgegeten. Het is dan overal feest. Alles word kleurrijk versierd. Vele prachtige bloemen prijken de graven en de huisaltaren. En er word muziek gemaakt en gedanst.
Mijn favoriete kunstenares is Frida Kahlo, Mexicaanse en geboren uit Joods Hongaarse en Indiaanse ouders. Frida Kahlo is met haar kleurrijke culturele achtergrond en spiritualiteit, voor mij de belichaming van Mexico & Dia de los Muertos.  Een intrigerende temperamentvolle gepassioneeerde vrouw en bijzondere kunstenares gedreven door de Liefde en de Dood. Over Frida Kahlo is al heel wat gescheven en er is ook een film aan haar gewijd.  Maar de Mexicaanse schrijver Haghenbeck schreef een roman over het leven van Frida Kahlo, getiteld Sangrita en Tequila.Een intrigerende, magisch-realistische roman over Frida Kahlo  waarin recepten zijn verwerkt uit " het persoonlijke aantekeningenboekje " van Frida Kahlo. Haar persoonlijke receptenboek met haar befaamde uitzonderlijk traditionele recepten voor Dia de los Muertos ♥ 

te koop bij Milagros Mundo € 18,95

Diverse Frida Kahlo items & Mexicaanse
 gadgets te koop bij Milagros Mundo

July 6, 1907 – July 13, 1954

Lovely Frida

De legende van de Rainbow Warriors

 Rainbow Warriors 

De naam Rainbow Warrior heeft Greenpeace van een eeuwenoude legende van de Native American Indians. Het is een oude voorspelling van de Cree indianen over de Regenboogkrijgers; beschermers van de aarde en alle levende wezens op aarde. De eeuwenoude legende  voorspelt dat er een dag zal komen dat de mensheid de wereld zal vernietigen door zijn hebzucht. Wanneer de aarde zo ziek zal zijn dat bomen zullen op houden te bestaan, het water zo vervuilt zo zijn dat vissen zullen sterven, de lucht gevuld zou worden met rook dat vogels dood uit de lucht zullen vallen en andere dieren bedreigt zullen worden met uitsterven. Volgens de legende zullen de Regenboogstrijders, ofwel de " Rainbow Warriors " opstaan om de wereld te redden. Zij zullen de mensheid leren respect te hebben voor de aarde en de mensheid de beginselen leren over het behoud van de natuur en alle levende wezens op aarde. En zo strijdt Greenpeace al 40 jaar voor een schonere aarde! 

♥ GREENPEACE - De Groene Vrede ♥


" The Rainbow Warrior Experience "

Afgelopen weekend stonden wij op de Go Green market van het Rainbow Warrior festival ter ere van de nieuwe Rainbow warrior III.  Naast natuurlijk de rondleidingen op de Rainbow Warrior en the Go Green Market  waren er allerlei leuke muziekoptredens, debatten, een foto tentoonstelling, documentaires, workshop en kon je een eigen Greenpeace actie film maken en waren er natuurlijk overheerlijke biologische drankjes en hapjes. Het was een waar feest deel te mogen nemen aan dit   bijzondere festival. De Rainbow Warrior is het vlaggenschip van Greenpeace en staat voor Hoop. Echt bijzonder was de rondleiding op de wererld beroemde Rainbow Warrior zelf. Een machtig mooi speciaal gebouwd actieschip. Voorzien van de allerlaatste technieken op het gebied van scheepsbouw en duurzaamheid. Een waar voorbeeld voor de scheepvaartindustrie van vandaag de dag. Het 60 meter lange schip heeft 50 meter hoge masten en de zeil oppervlakte is wel 1300 vierkante meter. Hiermee kan de Rainbow Warrior een snelheid van wel 14 knopen behalen en met grote snelheid de zeeën en oceanen van de wereld  bevaren. De Rainbow Warrior is dus niet alleen millieuvriendelijker dan zijn voorgangers maar ook veiliger, slagvaardiger en sneller. De Rainbow Warrior is nog tot 5 november te bewonderen tijdens het Rainbow Warrior Festival alvorens hij 6 november uitvaart als Greenpeace actieschip.

De Rainbow Warrior  vaart volgend jaar  Juni 2012 uit naar Rio de Janeiro, Brazilie. Waar de VN Wereld conferentie plaats vindt voor Duurzame Ontwikkeling.
Het Rainbow Warrior Festival is nog t/m 5 November, op de Kop van Java te Amsterdam.

Greenpeace @ Rio de Janeiro 2012