dinsdag 30 oktober 2012

*☆ DREAMCATCHER ☆*

DREAMSCAPE

Launching a Dream is like the mind taking a fresh breath of fresh air...Like a Surprise gift waiting to be opened...Like a Journey to a favorite place! Always Remember the Future belongs to those who believe in the Beauty of their Dreams. 

 * ☆ Sweet Dreams ☆ *

WITH LOVE FROM PERU

Uniek, Funky & Fair

New arrivals ~ Met flair de winter in met deze prachtige kleurrijke handwerkproducten uit Peru gemaakt  van 100% wol. Omdat de producten handgemaakt zijn zijn de producten stuk voor stuk uniek. Kleurrijke boho riemen  folkloristisch  geborduurd. Voor een hippy accent bij het dragen op jeans of om een vest gesnoerd. Naast  de prachtig geborduurde riemen zijn er ook vrolijk gebreide handschoenen, geborduurde etuis en schattig gehaakte bloemen haarspeldjes binnengekomen. Nu te koop bij Milagros Mundo; gebreide handschoenen  €29,95, etuis vanaf €12,95, de boho riemen vanaf €39,95 en de bloemen haarspeldjes zijn  €3,50 per stuk.maandag 29 oktober 2012

☆ Funky Hippy Winter ☆

☆ Mexicaanse Dekens 

Cosy, Comfy & Colorfull 

 New stock ~ Color me happy! Funky hippy Mexicaanse dekens om kleurrijk de winter in te gaan. Een heerlijke plaid om onder de kruipen op een regenachtige winterdag. Kleurrijk om je huis op te vrolijken. De dekens zijn groot genoeg om te gebruiken als sprei voor op een twee persoonsbed of als grand foulard voor over de bank. De dekens zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties. Verkrijgbaar bij Milagros Mundo voor €39,95.

Mexicaanse deken

Funky Colors

maandag 22 oktober 2012

Live Out Loud

SunnySide  (1919)

 A day without laughter 
is a day wasted 
by Charlie Chaplin  


ॐ PUTUMAYO WORLD YOGA ॐ

  ॐ Comming soon! 

Oh joy! Binnenkort komt de nieuwe Yoga cd van Putumayo uit.; World Yoga. Ik ben al jaren een fan van Putumayo. Putumayo staat bekend om haar eclectische tunes van muzikanten uit de hele wereld. Door de zorgvuldige muziek samenstelling zijn de cd's van Putumayo altijd stuk voor stuk prachtig in balans. De World Yoga cd is de tweede Yoga cd van Putumayo. De cd is een ontspannende reis om de wereld met prachtige muziek uit alle windstreken. De sample cd heb ik van de week binnengekregen. Tried & Tested : Ik kan niet anders zeggen dan dat het een prachtige cd is. Zeer geschikt  om Yoga op te beoefenen. Ik ga hem zeker op mijn Yoga school aanraden. Heerlijk om wakker op te worden. De World Yoga cd is ook een fantastische cd voor op de achtergrond tijdens het werken voor een sfeervolle ambiance. De cd bevat vijftien nummers van diverse artiesten en grote namen als Deva Premal &Miten, Sarah Tavares en Sean Johnson and the Wild Lotus band. I am hooked! Feeling all joyfull & bliss. De cd komt begin November uit. En zal bij Milagros Mundo verkrijgbaar zijn. Nog even wachten dus! 


vrijdag 19 oktober 2012

donderdag 18 oktober 2012

☆ TONY'S LIMITED EDITION ☆

Limited Edition 2012

 Milagros Mundo bewaart een geheim   

Spannend volgende week brengt Tony Chocolonely de nieuwe gelimiteerde editie chocolade repen uit. De limited Edition 2012 bestaat uit drie waanzinnige repen. In drie uitgesproken smaken. Zelfs de verpakking is verrassend funky. Wat de drie smaken van de Limited Edition zijn houdt Tony Chocolonely op een paar hints na GEHEIM. Maar Tony heeft het Milagros Mundo in gefluisterd. En wij mogen het niet verklappen! Nieuwsgierig?! Vanaf volgende week is de Limited Edition 2012 bij Milagros Mundo verkrijgbaar!


dinsdag 16 oktober 2012

STREETFOOD INDIA

" Jij lekker eten! Zij lekker eten!" 

Vandaag staat in het teken van Wereldvoedseldag. Overal op de wereld word extra aandacht besteed aan eerlijk & duurzaam eten. Naar aanleiding hier van zou ik heel graag het onlangs uitgebrachte  kookboek  Streetfood India van Mirjam Letsch onder de aandacht willen brengen. Onder het motto: " Jij lekker eten! Zij lekker eten!" Van elk verkocht boek gaat 50% van de winst naar een dagelijkse warme maaltijd op de school van Duniya Education.

Inspirerend cadeau

Streetfood India is een bijzonder prachtig vegetarisch kookboek met inspirerende recepten, foto's en verhalen uit India. Mirjam Letsch is zowel fotograaf als reiziger met een passie voor smaken, geuren en kleuren. Daarnaast werkt zij al 16 jaar voor stichting Duniya, een organisatie die onderwijs en medische zorg biedt aan een grote groep kinderen in de sloppenwijk in India. Deze ingrediënten vormen de basis vn dit interactief vegetarische kookboek met makkelijk te bereiden recepten; vegetarisch, gezond, voedzaam. Het is een kleurrijk 200 pagina's tellende boekwerk met prachtige foto's, bijzondere verhalen van mensen en inspirerende traditionele maaltijden & drankjes. Om helemaal in de sfeer te komen bevat het boek QR codes met linkjes naar o.a. Indiaase muziekspeellijsten & filmpjes. En word je ook nog de Indiaase tafelmanieren bijgebracht. Kortom zoek je een origineel cadeau, wil je je gasten verrassen of ben je nieuwsgierig geworden; Streetfood India is verkrijgbaar bij Milagros Mundo €24,95.Bij aankoop krijg je vier prachtige ansichtkaarten cadeau en een kleurrijk fairtrade tasje. Het  tasje is handgemaakt van gerecyclede sarees door medewerksters van Duniya Decoration. 

Streetfood India experience

Vegetarisch & interactief


WERELDVOEDSELDAG 2012

Food ...Don't waste it

F.G. Cooper, B. 1883
" Food for thought... Thought for food. " 

maandag 15 oktober 2012

FUNKY FAIR & UNIEK

Made with love in Kenya

New arrivals ~ Oh joy! Er is een nieuwe collectie  Kenana knuffels gearriveerd. Zijn ze niet schattig deze vrolijk gebreide fair-trade knuffels van de Kenana critters. Omdat de knuffels per stuk handgemaakt worden door verschillende maaksters is iedere knuffel uniek.  De retro knuffels zijn natuurlijk  gekleurd  en gebreid van 100% schapenwol of biologisch katoen. Daarnaast zijn ze heerlijk zacht. De Kenana knuffel is geschikt voor de allerkleinsten en een origineel kraamcadeau gemaakt met liefde. De eco fair trade knuffels van Kenana zijn bij Milagros Mundo te koop vanaf €24,95.

€29,95 Fly Butterfly Fly 

€49,95 Puppy Love


vrijdag 12 oktober 2012

ॐ WEEKEND BLISS ॐ

" The rhythm of the body, the melody of 
the mind and the harmony of the soul, create the Symphony of Life." B.K.S. Iyengar

Rain or Shine
Whishing you  a blissfull weekend

maandag 8 oktober 2012

MIXMAX BRASIL

Boa viagem ~ Goede reis

Afgelopen weekend was de feestelijke opening  van de tentoonstelling "MixMax Brasil" in het Tropenmuseum Junior. Na de opening door prinses Maxima was er in het Tropenmuseum het hele weekend een heus Braziliaans feest.

 De bezoekers werden  het afgelopen weekend verrast met een optreden van Lianne Vieira. Er werden lezingen gegeven over Brazilie. En men kon diverse workshops volgen; Capoeira, upcycling, dans en percussie. MixMax Brasil is een interactieve tentoonstelling over de Braziliaanse cultuur. In deze tentoonstelling ontdek je dat   Brazilie een bijzonder rijke cultuur heeft. De meeste Brazilianen hebben een mix aan voorouders; Indiaans, Portugees, Japans en zelfs Nederlands. De Braziliaanse cultuur is door al deze invloeden een echte MixMax van culturen. In Brazilie hoor je de mix in de muziek, voel je mix in dansen en proef je de mix in het eten. MixMax Brasil is een echte doe-tentoonstellingvoor jong en oud. Je kunt verschillende programma's volgen; voor kinderen, families en scholen. Dus kom naar het Tropenmuseum en doe de MixMax Brasil experience! http://www.tropenmuseumjunior.nl/4973.aspx

            

MIXMAX BRASIL
Tropenmuseum
Linnaeusstraat 2
Amsterdam
dinsdag t/m zondag 10:00 - 17:00

Art by Derlon Almeida

ॐ IN TUNE WITH ॐ


 Tuning in on Monday...Ohm shanti Ohm   

 Have a great week

vrijdag 5 oktober 2012

☆ FREAKY FRIDAY ☆

Life isn't about waiting for
 the sun to come out,
or waiting for the storm to pass.
Its about learning to Dance in the Rain!

May your weekend rain down 
with a little bit of 
Fabulousness ☆
ENJOY 

donderdag 4 oktober 2012

LOVE YOUR PET


4 Oktober Dierendag 

Made with Love in India ~Verras jouw favoriete huisdier met deze funky boho voerbakjes.Prachtig ambachtelijk geschilderd. Klein 9,95 & groot €14,95.Verkrijgbaar bij Milagros Mundo. woensdag 3 oktober 2012

☆ HALLO WERELD ☆

☆ Hallo West 

Milagros Mundo staat aanstaande zaterdag 6 oktober op het kidsevent Hallo West in Amsterdam. Naar aanleiding van de Kinderboekenweek 3t/m 12 oktober. De Kinderboekenweek staat dit jaar in het teken van cultuur. Het thema Hallo Wereld gaat over het ontmoeten van andere culturen in en door verhalen. Het event Hallo West vind plaats in het prachtig gerenoveerde rijksmonument het Sieraad. Gelegen in het multiculturele Amsterdam -west. 

Het is een festival met een geweldig programma aan diverse activiteiten, workshops, ontmoetingen en entertainment voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud. Er worden o.a. workshops breakdance, circus en zang gegeven,voorgelezen, geknutseld en er is staat zelfs een heuse flashmob gepland op het programma. Milagros Mundo heeft een kleurrijk multi- cultureel assortiment uit de hele wereld voor groot en klein. Aanstaande zaterdag zal Milagros Mundo op Hallo West festival staan met een mooie collectie inspirerende wereldse kinderboekjes en producten. Dus kom aanstaande zaterdag naar Hallo West en laat je inspireren!          

HALLO WEST

Sieraad

Postjesweg 1
10:00 - 16:00
Toegang Gratis

dinsdag 2 oktober 2012

♥ CHOCOLATE MAKERS ♥

GORILLA BAR 

Ze zijn er weer de Gorilla bars van de Chocolatemakers. Ambachtelijk gemaakte chocolade uit Amsterdam. De Chocolatemakers verwerken eigenhandig de ruwe biologisch geteelde cacaobonen uit Congo tot over(h)eerlijke biologische chocolade.De cacao boer verdient een eerlijke prijs.De  Virunga cacaoboon is vernoemd naar het Virunga National park. Dit park is het leefgebied van de laatste berggorillas. Met de aankoop van de Gorilla bar draag je bij aan het behoud van het Virunga park en de berggorillas. Daarnaast steun je de cacaoboeren die een eerlijke prijs verdienen. De Gorilla bar is een krachtige chocolade  met een intense smaak verkrijgbaar in melk en puur. Verkrijgbaar bij Milagros Mundo 2,95.

maandag 1 oktober 2012

HELLO OCTOBER

.•*¨`*•..•..ƸӜƷ  Lets make October  ƸӜƷ...•*¨`*•..
 ridiculously Amazing

Artwork by Artist crafter Gennine 

http://www.geninne.com