donderdag 31 januari 2013

♡ MONDAY OPEN! ♡

Welcome on Monday! 

Na veler verzoek is Milagros Mundo nu  ook op de maandag geopend. Vanaf  februari 2013 ben je bij Milagros Mundo welkom van maandag t/m zaterdag voor al jouw funky kleurrijke cadeautjes


Maandag t/m zaterdag 11:00 ~ 18:00

welcome

 Now open mondays! vrijdag 25 januari 2013

☆ FREAKY FRIDAY ☆

☆ Live, Love, Laugh, Sing, Dance & Be Happy 


 “Dance is an active meditation. When we dance, we go beyond thought, beyond mind and beyond our own individuality to become one in the divine ecstasy of the union with the cosmic spirit. This is the essence of a true dance experience.

~ Goa Gill ~


Wishing you all a great weekend  
donderdag 24 januari 2013

♡ WITH LOVE FROM PERU ♡


- Vrolijk wintergoed - Funky kraamkado

Ze zijn er weer! De vrolijk bont gekleurde mutsjes en babyslofjes. Superleuk kraamkado om een nieuwe wereldburger mee te verwelkomen.
Gebreid in de meest schitterende kleurcombinaties .Gemaakt met liefde hoog in het Andesgebergte,  door de lokale Indianen, de Aymaras.


Babyslofjes € 12,50


 Made with love  
Funky KraamkadoWenskaart met envelop €1,95

  

Traditionele Muts  € 10,95

dinsdag 22 januari 2013

(H)EERLIJKE VALENTIJNSDAG TIP

 LET LOVE RULE 


14 februari Valentijnsdag 


♥  HARTENKREET 


 Ze zijn er weer de chocolade harten van Tony's Chocolonely. Verrukkelijke chocolade harten gemaakt van (H)eerlijke melkchocolade. Hartenkreet genaamd omdat je op de achterkant van de doos jouw persoonlijke hartenkreet kunt schrijven voor jouw geliefde.  Verras jouw geliefde op Valentijnsdag met een (H)eerlijke Hartenkreet van Tony's Chocolonely. Een hartenkreet om iemand een hart onder de riem te steken of zomaar omdat je iemand lief vind. Tony's (H)eerlijke chocolade hart is het cadeautje op Valentijnsdag! Verkrijgbaar bij Milagros Mundo.

 I love Tony and I love Lex 


vrijdag 18 januari 2013

☆ FREAKY FRIDAY ☆

 Keep your innerchild alive 


Be Bold. Be Fierce. Be Grateful. 
Be Wild, Crazy and Gloriously Free. 
But most of all...

Be you. 


Wishing you a lovely weekend 
donderdag 17 januari 2013

❇ WINTERBLUES REMEDIE ❇

 Handmade in Peru  


  Funky winter comfort

De winter houd nog even aan. Met een beetje geluk word er deze winter ook nog echt geschaatst. Een goede remedie  tegen " winterblues " is (H)eerlijke winter comfort uit het Andesgebergte. Deze wollen sokken in funky kleurcombinaties zijn gebreit met liefde in Peru. Verkrijgbaar bij Milagros mundo in diverse kleuren. Funky sokken  €15,95 
maandag 14 januari 2013

☆ TONY'S CHOCO ALARM ☆

Laatste kans!!! 


Talk of the town is dat de limited edition van Tony's Chocolonely nog maar beperkt verkrijgbaar zijn. De nieuwe repen zijn razend populair. Limited betekent tijdelijk dus nog specialer en dus op is op. Het is heel hard gegaan. We zijn erg benieuwd welke van de drie limited repen de grote favoriet is geworden.


♡ Witte chocolade & framboos & knettersuiker
♡ Melk & karamel & een korreltje zout
 Puur & Braziliaanse noten


De gekozen favoriet zal vast in het assortiment van Tony's Chocolonely komen.
 Milagros Mundo heeft de laatste repen van de limited edition weten te bemachtigen. Dus grijp je kans. 
Come and get it while you can!!!

Limited edition 

zaterdag 12 januari 2013

≫ ◈ ≪ WEEKEND BLISS ≫ ◈ ≪

Make every weekend an Adventure!


Enjoy your weekend 
♡ WITH LOVE FROM BALI ♡New arrivals ~ Milagros Mundo heeft twee nieuwe  inspiratie stenen laten maken met twee krachtige spirituele symbolen. Lang gewacht maar eindelijk gekomen per boot uit het mystieke paradijselijke Bali waar de  rivierstenen stuk voor stuk met zorg en liefde ambachtelijk  zijn bewerkt. Een  prachtig resultaat. Iedere steen is uniek. De stenen worden verpakt in een voile buidel  € 9,95

 

ॐ Ohm  

Het Ohm (Aum) teken staat voor een heilige lettergreep uit het Hindoeïsme en Boeddhisme. Moeder van de mantra's en oerklank van de schepping. Het staat symbool voor eeuwigheid, het oneindige en het kosmische bewustzijn.

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Vlinder  Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

De vlinder is een geliefd symbool en heeft in meerdere culturen een spirituele betekenis. In meerdere culturen staat de vlinder symbool voor transformatie en langleven. In Egypte, Japan en China voor geluk en liefde. In Griekenland en Mexico  staat de vlinder symbool voor wedergeboorte.  
zondag 6 januari 2013

☆ WENS STENEN ☆" There is no way to Happiness. 

Happiness is the way. " 

Buddha 

Het nieuwe jaar is net begonnen. We hebben allemaal onze voornemens en wensen voor 2013. Geluk, geloof, hoop, liefde en gezondheid zijn de kernwoorden voor een universele nieuwjaars wens. Milagros Mundo heeft nieuwe wens stenen binnen gekregen ter inspiratie van het nieuwe jaar. Naast de kleine rivierstenen zijn er nu ook de XL Beach pebbles ~ strand stenen uit Bali, ambachtelijk bewerkt en gegraveerd met een inspirerende quote of kernwoord. Omdat de stenen natuurstenen zijn, is iedere steen uniek. De wens stenen zijn om te inspireren. Een mooi en puur. Een origineel inspirerend cadeau Verkrijgbaar vanaf  € 12,95

XL Acacia houten hartvormige schaal € 39,95 

XXL Beach pebble € 12,95


XXL Beach pebble € 24,95


XL Beach pebble € 14,95


XXL Beach pebble € 24,95


XXL Beach pebble € 24,95


dinsdag 1 januari 2013

☆ HAPPY NEW YEAR ☆

 Welcome 2013 


Dare ya to do
 what you want,
Dare ya to be 
who you will

Lets do this!
Wishing you faboulas year 


Roarrrr!